Trumpmask till Halloween?

Nu är hösten här och med det barnens högtid: Halloween. När det kommer till masker har spöken och vampyrer fått konkurrens av en Donald Trump-mask men även en El Chapo-mask.

4017880-halloween-2Det är i en artikel från dn.se som det går att läsa att man nu börjat tillverka skrämmande masker som liknar Donald Trump samt El Chapo. Maskerna tillverkas i Mexiko och säljs där och även i USA. Det ultimata kvittot på att man är en otroligt skrämmande person skrivs det i artikeln, och frågan är hur Trump ser på detta?

”På grund av sina nedlåtande och rasistiska kommentarer om invandrare har Donald Trump blivit en av de mest hatade människorna i Mexiko. Företaget har än så länge bara tillverkat några hundra masker föreställande den kontroversielle politikern, men är övertygad om att de kommer att bli en ruggig succé.”

Dagens Industri skriver även om nyheten och masken verkar gå bra i USA och kanske kan den bli en riktigt stor hit? En annan intressant fråga är vilken person som står på tur att få en mask efter sig?

Göra egna masker

Visst, man behöver faktiskt inte handla egna masker nu när den skrämmande högtiden börjar närma sig. Vad man behöver än en liten bit av fantasi och sedan lite rekvistita. Allt från målarfärg till tygbitar fungerar utmärkt – beroende på vad man vill vara. Sajten Partytajm, http://partytajm.se/sv/439-pyssel-for-barn har mängder av bra produkter som gör det enkelt att få till en egen mask, utklädnad eller bara att få till en rolig lekstund med mängder av pyssel. Det bästa med att vara barn är att just vara barn.